The Hague's Finest Pakhuis - Stel een pakket samen!

Na het (kerst)pakkettensucces van 2021 heeft de Winkel een nieuw broertje gekregen. We introduceren: The Hague’s Finest Pakhuis. Een groothandel die het hele jaar door zakelijke klanten helpt met lokale producten voor relatiegeschenken, kerstpakketten, kado's of voor producten op kantoor! 

Want óók, en misschien wel juist, bedrijven kunnen meer lokale keuzes maken. Onze schappen staan ramvol producten uit Den Haag die geschikt zijn om daar een eerste slag in te maken. Of nog meer vakjargon: we vliegen een nieuwe markt aan zodat we makkelijker kunnen schakelen tussen particuliere en zakelijke klanten. Voortgekomen uit een bilaatje.

Waar het Pakhuis je mee van dienst kan zijn? Speciaal voor bedrijven bieden we lokale producten aan in hogere oplages en voor lagere prijzen. Zo staat voor je vrijmibo een doos bier al koud en hebben we borrelsnacks voor elke vega(n) en carnivoor. Ook zorgen we ervoor dat praktische artikelen voor op kantoor zoals schoonmaakmiddel van Seepje, koffiecups en -bonen van bijvoorbeeld Single Estate, thee van Nomadschai en zoets van van Schaik, Dusk of Yespers standaard in de keukenkastjes liggen. Het is maar een greep uit de collectie. En wat dacht je van hyperlokale en hyperpersoonlijke relatiegeschenken en kerstpakketten? Zo gepiept! Het hele jaar door kun je zelf pakketten creëren met inhoud naar keuze of (nog makkelijker!) een door ons samengesteld pakket afnemen. Jij zegt alleen wat je wil en dan doen wij de rest voor je. Écht.

Of je nou in kleine oplages of in grote wil afnemen en met een giga of beperkt budget, The Hague’s Finest Pakhuis wil iedereen stimuleren om voor lokaal te kiezen. Er zijn in het Haagse en omstreken genoeg merken om uit te kiezen. Sterker nog: onze collectie telt meer dan 750 lokale producten van ruim 125 makers. Maak de eerste stap door eens Haagse bieren en wijn bij de borrel te drinken. Of gasten te ontvangen met chocolade van om de hoek. Heb je altijd een goed verhaal bij je koffieapparaatpraatje.


Klik op de chat rechtsonder om een vrijblijvende aanvraag te plaatsen, er worden een aantal vragen gesteld en vervolgens helpt een collega je verder. Vraag dus geen aanvraag door producten in je winkelmand te stoppen!