Instore events

Proeven, testen, luisteren, signeren, doen en ontmoeten. Dat zijn de categorieën waar onze instore events onder vallen. Met regelmaat nodigen we een van onze makers uit om samen met hen exclusieve en openbare evenementen te organiseren. En jij bent altijd uitgenodigd! 

 

Planning

Zaterdag 22 april & zondag 23 april: Specialty Coffee Weekender
Een weekender vol goeie koffie. Of in vakjargon Specialty Coffee. Locatie: The Hague’s Finest, de meest Haagse winkel ooit. Zes activiteiten voor beginners en liefhebbers. Kom proeven, luisteren of ga zelf aan de slag! Tickets zijn hier verkrijgbaar. 
 

Geweest

Woensdag 8 maart 2023: Women's Day
Ode aan alle vrouwelijke Haagse makers, die onze stad smoel geven met kwalitatieve producten. Tussen 15:00 en 18:00 kan je van Lianne van Koffiebranderij Boon specialty-filter-koffie proeven. Schenkt Sharan haar alcoholvrije spirit Van Sha met kruiden uit India. Of proost met de bubbels van Jessica van het merk Vinada. En heel gaaf: Fleur van het kattenboek ‘Felis Silvestris Catus’ geeft een vrolijke expositie
 
Zaterdag vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2022: Art Nouveau Festijn
Tijdens het Art Nouveau Festijn zal de pop-up winkel de ontmoetingsplek zijn én de plek waar je meer kunt lezen en zien over de kunststroom door exposities en tentoonstellingen. Je hoeft geen kaarten te bestellen, dus loop gerust naar achteren om de werken te bekijken!
 
Woensdag 11 mei 2022: Thee maken met de Keuken van Kiki + boek signeren
Maker Petra duikt, ter ere van haar boek, de keuken in. Met kinderen tussen 6 en 12 jaar maakt ze tussen 15:00 en 15:45 zakjes thee in de pop-up shop op Venestraat 20. Dit evenement is gratis, maar er is maar plek voor 10 kinderen, daarom dien je van te voren te reserveren. Stuur een Whatsapp om je aan te melden, klik hier of voeg 070 820 9946 toe aan je contacten!
 
Zaterdag 9 april 2022: Mo' Mucha Kombucha proeverij
Proef de verassende en gloednieuwe kombucha's van makers Mick en Eric. Tussen 12:00 en 17:00 staan ze op de Venestraat 20 om je gratis de unieke smaken te laten proeven!

Zaterdag 26 maart 2022: Haags Zaad samenstellen 
In het teken van de Zaaimaand komt maker en bijenhouder Eveline van Haags Zaad langs. Vanaf 12 uur staat zij in de winkel om tips te geven over het vergroenen van je tuin, balkon of vensterbank. Ze neemt verschillende bijvriendelijke zaden mee uit haar kunstmest- en bestuivingsvrije tuin. Iedereen die wil mag vrijblijvend een set zaden samenstellen, zodat je deze thuis kunt zaaien en daarmee de bijenpopulatie kunnen beschermen.

Zaterdag 12 maart 2022: Haags Zwam Proeverij 
Maker Annelies liet, in het teken van de zaaimaand, zien en proeven hoe veelzijdig oesterzwammen zijn. Met haar Grow Kit, tapenades en bier legde ze meer uit over haar sociale en duurzame product, en vooral hoe makkelijk het is om thuis eetbare paddenstoelen te kweken op basis van koffiedik en schimmel


Zaterdag 13 november 2021: Dusk Proeverij 

Mike en Evert maken chocolade zoals het ooit bedacht is. Met eenvoudige ingrediënten, maar de mooiste smaken. En, met aandacht voor de boer en de boon. Ze stonden deze dag voor de winkel om de zeven smaken die zij hebben gecreëerd te laten proeven aan voorbijgangers. 


Zaterdag 4 december 2021: Yukkuri Proeverij 
Auro en Siebe van Yukkuri stonden de hele dag in de winkel om je de fijne kneepjes van het koffie proeven te leren. Ze namen hun hele collectie aan Cold Drip koffies mee zodat bezoekers deze konden proeven, en vertelden alle ins and outs over het (s)maakproces van deze drank. Dat allemaal onder het dubbele genot van DJ-duo Conrad Soundsystem


Zaterdag 27 november 2021: Matlas Signeersessie + HUB 
De makers van de Matlas kwamen langs om de Haagse atlas van een persoonlijke krabbel te voorzien. Schoenenmerk HUB en artiest Jamel Armand waren tegelijkertijd in de winkel voor een feestelijke introductie van hun schoenen in The Hague’s Finest. Jamel heeft deze dag de bovenste etage onder handen genomen met zijn werk.