Winkel op Venestraat 20

Eind september 2022 hebben we onze nieuwe winkel op Venestraat 20 geopend. Met maar liefst 300 vierkante meter, drie verdiepingen en meer dan 125 makers uit Den Haag en meer dan 750 producten van Haagse bodem, bieden we opnieuw het grootste aanbod van lokale producten aan. In een nieuw jasje.

Snuffel ongegeneerd rond tussen de producten. Boven vind je een mini gallery, waar we prints, boeken en muziek uitlichten, op de begane grond kun je o.a. (take-away) koffie vinden, verzorgingsproducten en de junior hoek, beneden kun je terecht voor al het sterks: bier, wijn en likeuren. En als je meer wilt weten over het product, grijp dan het makerskaartje of tik een van onze collega's op de schouder.

In de winkel kun je al onze artikelen vinden, en kun je keuzepakketten samenstellen. En, je kunt hier ook zes dagen in de week je bestelling ophalen. De optie om je pakket in de winkel op te halen, kies je tijdens het afrekenen. 

 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 11 - 18
Woensdag 11 - 18
Donderdag 11 - 18
Vrijdag 11 - 18
Zaterdag 10 - 18
Zondag 11 - 17

 

Hier kun je ons ook vinden: 

 

De ondergrondse pop-up etalage 

Onderdeel van het project Take A Brake. In de nieuwe ondergrondse fietsenstalling van Den Haag Centraal vind je een wisselend museum-achtige tentoonstelling van onze makers. Met meer-dan-levensgrote makerskaarten, en producten die je kunt bewonderen boven een glazen kist!

 

 

Minishop in het Marriott Hotel

Gasten en bezoekers van het Marriott Hotel kunnen in Scheveningen terecht om rond te neuzen tussen een selectie van onze producten van Haagse makers. Denk aan iets om te snacken, de zonnebrandcrème die je vergeten bent mee te nemen, leesvoer, of een ansichtkaart om naar het thuisfront te sturen. Allemaal hyperlokaal!