Klantenservice & FAQ

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar [email protected]. We zullen hier spoedig op reageren. Je kunt ook bellen naar 070-8209946.

 

Bezorgen en leveren

Wat is jullie levertijd?
1 tot 2 werkdagen. We verzenden de bestellingen binnen Den Haag met onze bezorgfiets, en buiten Den Haag met PostNL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die oploopt binnen een pakketvervoerder.

Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen op werkdagen tussen 11:00 en 18:00. 

 

Wat zijn de bezorgkosten?
De verzendkosten voor lokale bestellingen zijn 3,95 euro per bestelling. De verzendkosten voor nationale bestellingen zijn 6,95 euro per bestelling.

 

Wat moet ik doen als er iets ontbreekt/kapot is gegaan/is beschadigd tijdens het verzenden?
Stuur dan altijd een mail naar [email protected]. Dan gaan we samen kijken wat de beste oplossing is. 

 

Ruilen en retourneren

Hoe lang heb ik de tijd om mijn producten te retourneren?
Je kunt de producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Na 14 dagen kunnen we ze helaas niet meer accepteren. Je kunt retourneren door (op eigen kosten) je pakket op te sturen naar:

The Hague's Finest
Valeriusstraat 83
2517 HP Den Haag


Kom je je producten liever zelf terugbrengen? Stuur dan van tevoren even een mail naar [email protected], dan kunnen wij kijken of we jouw retourzending in de winkel kunnen aannemen.


Is retourneren gratis?
Als je de bestelling terugstuurt met de post, zijn de kosten helaas voor jou. Als je via de mail ([email protected]) hebt afgesproken om je producten in de winkel terug te brengen, is dat natuurlijk gratis.

 

Kan ik een aankoop retourneren zonder bon?
Nee. Maar mocht je toch een bewijsmateriaal hebben dat je het product hebt gekocht bij ons, dan zouden we eventueel de bon terug kunnen halen in de shop. Stuur hiervoor een mail naar [email protected], of bel ons op. 070-8209946. Het staat dus niet vast dat dit per definitie gaat lukken.